Chapit Zulkefli: Malam Merdeka

Tuesday, September 8, 2009

Malam Merdeka

Salam.. Sudah lama sebenarnya aku tak menulis.
Agak sibuk sebenarnya. Tak sempat nak update barang2 dalam blog.
Hence, ni la kejenye ketika malam 31 Ogos tue.
Selepas saja berbuka, kami pon bergeraklah ke Wak Bakso Relau.
Melepak sebentar bersama2 rakan veteran.
Kemudiannya berangkat ke Queensbay.



Pada asalnya nak gi tengok Pertunjukkan Bunga Api.
Malam tu dalam jam 2300 kami disana.
Dalam melepak punya melepak, dah nampak traffic dok tunggu tang roundabout Queensbay tu.
Kami pon dah aga ready, tau mmg sat g jam punya.
Masuk la sat dalam tu, p ronda2 dalam Funfair.



Selepas ronda2 n amik angin + snap photo apa yg patot,
kami pon berangkat ah.
Suddenly, polis dah block roundabout tu.
Nasib baik kereta parking kat luaq.
Memang hardcore pnya parking.
Pas tgk adegan block tu, pakat dok balik umah la,
time tu 2350.
Tu pon dah jam dahhh~
Selepas sampai ke rumah, maka kedengaranlah tembakan bunga api pada jam 0:00 31st Aug 2009.
Selepas itu, dapat msg dari member yg inform dia sangkut kat QB sampai nak sahur~
hehe..

0 response:

Post a Comment