Chapit Zulkefli: Hari Konvokesyen Pertama PBU

Friday, November 6, 2009

Hari Konvokesyen Pertama PBU


Selamat Datang ke blog yang tak seberapa ni. Kali ni just nak bercerita tentang Hari Konvo jek.
Benda ni dah lama lepas sebenarnya. Dok punya nak post entry last2 x post2 jugak.
Tambahan pulak sekarang Assignment n segala macam benda nak kna hantaq awal, so mmg xbrapa sempat nak kelui semua benda (walaupon hakikatnya memang baloq piang nak buat smua benda tu). Saja la dok tulih natang ni nak bagi sejuk sket hati yg dok tgh api x kira ni.
Sgala macam pasai dok mai. Kalau nak kira mati, dah 3 4x kna kapan dok ataih jalan. So, kat sini just preview beberapa gambaq dari koleksi yg aku snap tu la kan.
So kalau mau yg full, just view jek album yg akan aku ltak nanti. Or download ja link yg akan disediakan. Pada senior yg maseh xdapat gambaq ni, leh amik dari Boy/Buyong or Ama. Depa dah ada gambaq2 ni. Sekian, wassalam...

Acara nyanyian lagu kebangsaan~

Photoshoot SIT4 Lelaki

Photoshoot SIT4 Perempuan

Link:

p/s: Need a lot of rest. Already take 2x dose of 650mg (not supposedly do this, plz dont try this. It's only work on me whenever I cant sleep. Too much pressure. Cant take it much longer. Dear Allah, culd you forgive me?). Sorry to my lecturer, I'm often sleep in your class. I didnt meant to do so. But, I cant do nothing.

0 response:

Post a Comment