Chapit Zulkefli: Since 10-01-90 until 10-01-10

Friday, January 22, 2010

Since 10-01-90 until 10-01-10

Ketika gambar ini dirakamkan, saya sedang berada di Pizza Hut bersama family. Yeah, happy belated birthday to me. Thanks to Mama n Abah cuz sudi celebrate birthday anak dia yang dah besar gajah neh~

"Apa perasaan bila dah berumur 20?" -> Itulah soalan yang kerapkali ditanya. Setiap tahun (waktu belum cukup 20 la). La ni dah 20an. So.. Rasa dah dialam yang dah xleh nak main2, semua kena serius & berkualiti (maksudnya kerja bukan sambil lewa la kan).

So, ada banyak benda aku nak buat tahun ni, ada jugak banyak benda yang aku takmau buat. Dok nampak banyak yang bukan2 nak jadi. Aku dah ready semuanya. Apa nak jadi pon jadilahh~ Sem ni dah sem 3. So kena strive la cuz banyak paper untuk final. Personal probz menimbum, tekanan kerja (erk... not relate to study ay). So, gagahkan diri jugak..

Inilah hasil kerja aku untuk tahun 2009. Buat t-shirt. Yeah, selepas beberapa kali kecundang akhirnya berjaya la jugak kami (Saiful aka Lil' S, Syazwan aka Eone & aku) produce benda neh.. Untuk dipasarkan di Taiping dan Pulau Pinang. Ada jugak la member2 yang support dengan membeli. Semalam hantar kotak neh ke Kamunting, then kembali ke Penang pada 11 malam. Fuhhh.. Memang penat~

Berkenaan Sem 3. Yup, sem 3 ada banyak subject fav aku yg kena mengena ngan minat aku. Contonhya Cyberpreneurship (aku suka meniaga burger. dah lama meniaga since 2004 lagi. sekarang dah 2010. so, kira la sendiri berapa tahun. sekarang meniaga bersama2 abah aku), then Multimedia Authoring, DTP, ngan Web Authoring. 3 Benda yg relate ngan art and design. Pehhhh~ Memang best. Tambah2 DTP (Adobe Ai/Ps/Id), huishhhh.. Tak tidoq malam pon takpa, asalkan dapat design macam2. Hehe.. Tang Network tu memang best, dulu rajin dok tengok cerita perang yang ada hacker. Teringin nak jadi hacker bila besar nanti. Haha.. Maklumlah, time tu baru nak naik~

So, aku dah pon sejukkan hati ngan merepek yang bukan2. Alhamdulillah da kurang sakit kepala ni. malam ni pi melepak ngn Shazet, Nawi Supreeme, Adi n Reza 542. See you guys k? ^^

0 response:

Post a Comment