Chapit Zulkefli: 14-02-2010 - The Truth Is..

Monday, February 22, 2010

14-02-2010 - The Truth Is..

Salam.. Hari ni, Isnin 22/02/2010 aku dah kembali ke PBU walaupun dalam keadaan agak kurang pulih, baru 60% pulih, tapi dah MC habis, so aku balik jugak.
Thanks to kawan2 aku di PBU cuz take care, amik berat tentang keadaan aku neh. Budak2 DIP3A xhabis2 knakan aku cuz jatuh moto. Kawan2 lak gelakkan cuz ada parut luka, kononnya "sticker sponsor". Thanks to my family cuz jaga n rawat, terutamanya adikku n my lovely nenek. Yeah, both of u rocking my world. Tak lupa juga pada mama n makngah. Nasihat2 pedas yg membina. To Makcik, maap. Moto dah rabak. Already repair ^^
Haha.. thanks nisa.
1st, thanks cuz puji aku.
aku xder la cool mana pon.
slalu hot tempered jek.

2nd, yup2. luka aku kronik gila.
mmg sakit jiwa mengenangkan nasib badan yg dah mmg xhensem ni. perit jek tadi aku naik tangga. tapi tanak tunjok la kan. hehe..

3rd, aku mana ada nangis. ehehe.. aku just ksian kat tok aku malam tu.
dia urge aku balik awal, aku pon mmg speed u cuz nak balik awal. last2 jadi cmni, so aku xsalahkan sape2. dah takdir.

4th, aku malas nak cuko janggut aku. lantak je panjang. nak jadikan modal utk kempen. hehe.. aku xkesah hg kutok aku. aku on jek.

5th, aku mmg xleh bawak moto makcik aku dah, so aku kna beli moto la kot nanti (duit maseh xcukop, kumpul duit syiling jekk), n aku org Bukit Merah kottt.. mana ada Ipoh. hehe..

Lastly, thanks for supporting!
Nisa, thanks. Haha.. Hg mmg tha bomb~

3 response:

el_nyssa said... Best Blogger Tips

oi...hahha..da bomb ar sgt..

kuang asam...hahahha
ceh terharu nme aku ade dlm blog ar..hahahah
ske2..
mekaseh2...

nurrul said... Best Blogger Tips

huhh...da makin handsome da sy tgk...
hehe..gurau jer....

Chapit said... Best Blogger Tips

haha.. thanks!

Post a Comment