Chapit Zulkefli: Aku kesal..

Saturday, February 6, 2010

Aku kesal..


Salam.. Yup, I'm back with new entry. Dah lama jugak x posting.
Kalau posting pon mesti aku tulis yang bukan-bukan dan isinya agak pedih bagi yang terasa hati.
Pada yang sudi melawat blog ni, thanks cuz melawat.
Pada yang still berjanji pada aku but tak tunaikan, thanks cuz masih berhutang dengan aku.
Pada yang khianat pada aku, thanks cuz sudi tikam rakan sendiri. Semoga Allah selalu melindungi kamu dari tikaman orang lain.
Pada yang support dan memahami, aku bersyukur cuz ada kamu semua. Semoga selalu sehat disamping keluarga yang tersayang.

So.. Kali agak sibuk sebenarnya. Then prestasi kerja agak menurun sem ni.
Assignment pun buat ala kadar jek. Agak xdapat dipastikan kenapa.
Selain dari tu, keadaan xboleh tidur malam makin menjadi-jadi selain dari wabak tidur dalam kelas yang aku sebarkan.
Yeah, apa daaa.. Lect kat depan aku leh tdo lak dalam kelas.
2 3 kali nak pitam but tak pitam-pitam. Entah bila nak gelap terus pon tak tau.
Btw, kali ni insya allah akan banyak aku buat design cuz ada byk tempahan and perhaps for upcoming project.

T-shirt C99 aku da habis dijual, pada rakan-rakan yang masih belum habis jual, moga murah rezki korang.
Duit PT still xmasok. Aku da kering gila.
Then kna cari alternatif utk cover balik duit poket.
So, pelan-pelan kayuh, diharap bersabar hendaknya...

Lastly, aku tak pernah belajar dari kesilapan.
Aku kerapkali buat silap setiap hari.
Any suggestion?

0 response:

Post a Comment