Chapit Zulkefli: Kebosanan melanda~

Friday, June 25, 2010

Kebosanan melanda~


Ah, sudah lama aku tak posting. Ya lah, makin busy ngan life. Mau tak nya, masuk office kul 8, balik kul 5. Aku lak takdak transport, so RapidPenang je la buah hati pengarang jantung. Hehe.. So, tiap2m hari dengan semangat yang membara, aku naik bas walaupon terlewat, dengan harapan sempat punch card sebelum kul 8. Akhirnya berjaya (diharapkan selalu berjaya, kalau x, merah ler card aku). Alhamdulillah, da habis sminggu utk praktikal. Ada lagi 21 minggu. Aku telah ditugaskan utk jaga, update, upgrade sebuah web menggunakan Joomla. Pergh.. Kena banyak study der. Dah cuak ngn PHP n CSS. Harap2 survive la~ Saja la kan post pic collection cap Echo Park ni. Bukan ape, memang xde keje pong. Saja nak perangat someone. Hehe..

0 response:

Post a Comment