Chapit Zulkefli: Pelancaran Web Politeknik Balik Pulau

Friday, June 25, 2010

Pelancaran Web Politeknik Balik Pulau


Alhamdulillah.. Akhirnya Politeknik Balik Pulau dah ada web sendiri iaitu http://www.pbu.edu.my. So, dengan wujudnya laman web ni, sedikit sebanyak, leh la students or public gather info tentang PBU ku yang tercinta neh. Hehe.. Alhamdulillah, meriah jugak booth JPP tadi time open day. Ramai juga orang ramai sekitar Balik Pulau datang melawat. Yelah, even dorg org liklau, still tertanya-tanya kat mana poli ni ada. Okay, cukup kot takat ni. So nak tidoq ha. esok kena bangun awai nak p office ;D

p/s: rasa seronok sebab tgk banner yang di design terpampang kat web tue :D

0 response:

Post a Comment