Chapit Zulkefli: Going 21~

Saturday, January 8, 2011

Going 21~

Credits to : Emilia
Alhamdulillah. Finally da masok tahun baru.
Seminggu lebih dah kat Januari.
Tak lama lagi dah 21years.
Dah leh mengundi and etc (nak daftar ke x?)

This sem, baru ku tahu aku dah rabun.
Adeh, mata dah mula kabur-kabur.
Benda ni aku dapat detect waktu sambutan Awal Muharram kat PBU.
Bila tengok penceramah kat depan tu cam kembang jea, ha.. dah sahh!

So far, alhamdulillah kelas semua ok.
Walaupun kantoi kuiz, assignment cuz markah low.
Part buat kerja grouping memang pening cuz semuanya bergantung kepada komunikasi ahli.
So, aku taknak komen banyak.
Nanti jadi issue lak kan.

Ok lah. Sampai kat sini je celoteh kali ni.
Tak tau nak cerita apa.
Sat gi ada pulak yang komen kata blog ni gila publisiti :P

4 response:

Cik Nazatul Shima Ismail said... Best Blogger Tips

ehem.. ehem.. mat speky.. ley jadi genk ima ni.. har har.. :P selamat menanti sweet 21years.. ^_^

Chapit said... Best Blogger Tips

ekekeke.. thanks ima :P

Atika Natasha said... Best Blogger Tips

dah bes0r dah die yek..=)

Chapit said... Best Blogger Tips

ha'ah ;)

Post a Comment