Chapit Zulkefli: The HEAVY "Short change hero" (2009)

Monday, January 24, 2011

The HEAVY "Short change hero" (2009)

The HEAVY "Short change hero" (2009)

Aightt~ Pagi ni nampaknya awal bangun. Malam tadi lecturer dah inform kelas kul 11 due to she need to attend a meeting. Sepatutnya kelas pukul 1015, so chillax jap. Today, ada bowling tournament selection. Entah terpilih entah tak cuz ramai benar yang tahap dewa bermain (aku pun bukan pandai main sangat).

Next, aku dok layan lagu ni ja lepas tengok wayang ngan Nawie.. Keh3. Layan ja tengok cerita Faster, then Sabtu tadi lak tengok cerita Khurafat. Sheeeeeeeeeeeeeyt~ Banyak kejut jer doh citer tu. Leh senak dada. =="

Today, Monday. Ada 1 test, ada 1 quiz. Fuhh.. Esaimen tak hantar lagi. Naiss~ Memang punah la aku camni. Bersempena dengan CNY on next week, so aku diberi peluang untuk menikmati cuti mid-sem. So, dapatlah cuti seminggu starting this Saturday. Bukit Merah, here I come~

What more I can wrote? See y'all next time~

0 response:

Post a Comment