Chapit Zulkefli: Jutaan TERIMA KASIH!

Monday, January 10, 2011

Jutaan TERIMA KASIH!

Alhamdulillah. Pada 10-01-11, 11:11 am tadi, blog ni dah mula beroperasi dengan domain sendiri iaitu http://www.chapitzulkefli.com/. Semuanya telah berjalan dengan lancar. So, hopefully lepas ni akan ada lebih banyak lagi perubahan yang akan dibuat pada blog ni sebagai persediaan untuk fasa yang seterusnya.
Terima kaseh atas ucapan hari lahir ke atas diri yang tak seberapa ni.

Insha Allah, di tahun yang baru, umur yang kian meningkat, bertambah azam baru, moga rezeki makin bertambah,
Umur diberkati, solat tak tinggal, tak buat perangai yang bukan-bukan, bak kata Pn. Zai, "Jangan nakal - nakal",
Thanks jugak pada Datin Nyssa cuz wish bday utk aku,

Moga tak lambat dah ke kelas, leh bangun awal pagi,
Dapat tido awal, tak malas -malas time study dan seluruhnya.
Aminnn~

Jutaan terima kasih pada yang sudi wish di facebook.com/chapitzulkefli, terima kaseh juga pada junior yang sudi nyanyikan lagu selamat hari lahir tadi, terima kaseh yang sudi ucapkan juga pada saya waktu keluar kelas tadi, rakan - rakan kelas yang havoc cuz nak mengenakan telur dan sebagainya, tanpa kalian, siapalah saya.

"Y'all rock my world yaww..!"

3 response:

Cik Nazatul Shima Ismail said... Best Blogger Tips

happy besday.. ^_^ smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, bebahagia slalu... amin~

najat said... Best Blogger Tips

hehehe aritu da telambat. takpe an?

Chapit Zulkefli said... Best Blogger Tips

@najat
hehehe.. xper dik. abg ok jea ;)

Post a Comment