Chapit Zulkefli: Semalam yang berlalu~

Wednesday, January 26, 2011

Semalam yang berlalu~

Okayyyy~ Tadi dok godek-godek buku kat library. Ala-ala rajin gitu yer para pembaca. Hehe.. Gi la library jap update apa barang yang terbaru serta baca paper. Then gi cari maklumat yang berkenaan. So, sedang aku pusing - pusing kat library tu, ternampak la memo ni kat notice board :

Program Galakan Membaca Perpustakaan Politeknik Balik Pulau
Kat situ ada tulis beberapa aktiviti yang akan dijalankan iaitu Hari Bersama Pelanggan, Peminjam Bertuah, Teka Muka Surat Buku, Peraduan Jejak Maklumat, Semarak Jawi dan Pertandingan Congkak.

Dan macam biasa. Dalam banyak -banyak aktiviti yang ada, aku berkenan "Semarak Jawi" tu. Dan setakat mana yang aku tahu, peserta perlu baca 1 artikel dalam jawi yang terbaru mengikup DBP. Ohhhh~ Aku tak berapa lancar baca jawi baru. Adeyai :D

My Dearest Del 1525 + Lovely Goreng Pisang :D
Dan.. Setelah kelas habis pada pukul 12:15pm, aku lunch sat kat BJ. Baik punya Misai Nasi Ayam kegemaran aku. So, alhamdulillah. Kenyang juga akhirnya. maklumlah, pagi tadi bangun awal. Then tertido balik. Ye lah, Isnin & Selasa kelas start pukul 10:15. Tapi pagi tadi memang rushing. Bangun - bangun pukul 10pg. Overshot pulak. Huu~

So, perut still lapar lagi sebab tak breakfast. Dengan niat membalas dendam, balik tu aku beli donat + gorang pisang. Maka dengan jayanya aku kekenyangan lagi sambil online. Orait. Dah lewat ni. Masa untuk tidur. Esok fullday ada kelas. Start pukul 8 sampai pukul 5.

Goodluck to all my juniors yang ada test esok. ;)

6 response:

Cik Nazatul Shima Ismail said... Best Blogger Tips

hehe~ suke ayat "godek-godek" ala2 menyelongkor org peyrock kata ^_^ ... hahhaa~ ima arini kena anta assgmnt tu.. baru siap burn nih.. haha~ last minit buat.. bz test sane sini~ huu~ jgn contohi sy! ngee~

Chapit Zulkefli said... Best Blogger Tips

@Cik Nazatul Shima Ismail Hahaha.. Banyak kot benda yang afiq x siap. dah la esaimen bertimbun2. Lab apetah lagi. Mini projek dah banyak yang sampai. adeyai~

Cik Nazatul Shima Ismail said... Best Blogger Tips

hehehe~ bawak besabar la yek.. ^_^ slow2 uat ek.. ngee~

Chapit Zulkefli said... Best Blogger Tips

@Cik Nazatul Shima Ismail Insha Allah :D

Fea Fieza said... Best Blogger Tips

godek godek ehh?
hehe :p

Chapit Zulkefli said... Best Blogger Tips

@Fea Fieza Ekekeke :P

Post a Comment