Chapit Zulkefli: Almost there!

Sunday, February 13, 2011

Almost there!

Me in Mixology 2 : Mixed By DJ Fuzz tshirt~ @  Anjung Gurney - Pasemboq Katok
What's up homie? Yeah. Alhamdulillah. Lepas kitaorang baik punyer plan, finally tadi jadi jugak kuar. So, ada la banyak benda jugak yang kami sempat settle untuk mini projek Audio Video Digital tu kan. Ha, maka merempitlah kami ke segenap pelusuk Tanjong untuk mencari bahan. Adapun kiranya ketika lunch time, kami sempat rangka draft untuk video yang akan dihasilkan. Dah settle untuk part tu. Then aku lak dah mintak kebenaran dari seorang homie di Penang untuk gunakan lagu beliau dalam video tu nanti. Thank God. Dia bagi kebenaran. It's my pleasure X. Thanks for the favour.
Zaharif, Azlan, and 'Izzat at Pantai Teluk Bahang
Antara gambar yang aku sempat snap kat pantai tu. Memandangkan aku ni photographer, dan maka memang kurang la gambar aku dalam setiap gambar yang diambil. Just gambar kat atas tu je yang sempat aku interframe. Hehe.. Tak apa lah, janji ada juga kenang kenangan yang aku terlibat dalam produksi tu. Al-maklumlah. Selalu jadi cameo je dalam setiap perkara. Kadang - kadang nak juga menjelmakan diri. Ekekeke..

Dah puas jelajah, dah puas meronda, dah puas makan dan juga minum. Now, aku nak rehat. Nak relax. Enjoy kejap browse tengok hasil kerja kami semua tadi. Memang banyak pengalaman & memori yang tak dapat dilupakan. Memang enjoy habis dapat spend masa dengan member - member ni. Maklumlah, dalam kelas, kami berempat je lelaki. So, bila lepak sekali memang havoc. Masa sudah time. Jom tidoqqq!


p/s: Thanks dear. ;)

0 response:

Post a Comment