Chapit Zulkefli: Hip Hop Street Swagga Photoshoot

Thursday, February 17, 2011

Hip Hop Street Swagga Photoshoot

Hip Hop Street Swagga Photoshoot as posted in www.adamfadly.com
Alhamdulillah, semuanya telah selesai pon sesi penggambaran ni. Special thanks to Reza for taking this picture. Yeah, you're the man bro. Hehehe. Sebelum ni selalu shoot gambar orang, so kali ni bila jadi bahan untuk di shoot, barulah tahu macam mana rasanya kan? Okay. Kat sini aku upload 1 je gambar dari web Reza. Kalau hangpa semua nak tengok lagi, klik ja kat URL hat kat tatas tu. Boleh la hangpa godek - godek page dia. Ehehehe..

Credits to www.adamfadly.com
Ni antara gambaq favorite aku la. Hehehe.. Leh tayang kasot habis semua. Kalau hangpa kata aku jakun, lantak hangpa lah kan. Aku tak kacau hangpa pon~ So, kalau hangpa nak tempah design, leh tempah kat aku la kan. Kalau hangpa nak photoshoot gambaq kenduri, majlis hari jadi dan yang sewaktu dengannya, hangpa leh la ke laman web Reza ni kat URL yang aku dah masukkan sekali kat caption gambaq - gambaq tadi. Sekian sahaja kali ini.

p/s: Alhamdulillah. Pilihanraya kampus kali ni aku berjaya lagi. :)

2 response:

Fea Fieza said... Best Blogger Tips

Wowww !

Chapit Zulkefli said... Best Blogger Tips

@Fea Fieza hihihi :D

Post a Comment