Chapit Zulkefli: Kempen Pilihanraya

Saturday, February 12, 2011

Kempen Pilihanraya

Aku rasa,  selama 2 tahun aku blogging ni, ni ar entry yang paling banyak gambar aku post kot?
Oh my. Thanks to Diela, Alin & Nisa cuz sudi tolong aku dalam proses kempen kali ni.
So macam biasa, kena lekat & gantung poster yang dah siap dicetak macam kat bawah ni.

Poster Kempen
Then, 3 sekawan ni volunteer nak tolong. Alhamdulillah. Kawan - kawan banyak membantu dalam bagi sokongan moral dan sebagainya. So, memang terharu lah :)

Alin, Diela, Nisa
 Untuk kali ni, ni kali ke 2 pilihanraya kampus kat Politeknik Balik Pulau. So, ni la kali ke 2 aku bertanding sebagai calon Kerusi Umum. Tempoh berkempen dalam minggu ni (dah habis pun) sampai Isnin depan je. Selasa cuti, then Rabu dah hari membuang undi.

Supporter yang semangat habes. Thanks girls!
 Memandangkan hari ni (aku tak sempat post malam tadi cuz aku tak tido langsong for the whole day dok buat kerja len) adalah hari Jumaat (semalam la), so memang kelam kabut nak siapkan poster. Lagipun tadi ada kelas, test & kuiz. Jadi agak rushing la nak siapkan sebelum aku nak ke Solat Jumaat.

Dok bincang nak lekat tang mana
 Macam biasa, gunting, tali, stapler, & tape utk lekat poster :D

Er...

Diela dok tanya nak letak brapa

Smile
Azlin interframe sat
 So, thanks girls cuz sudi tolong aku semua ni. Korang memang classmate yang cool. Apa - apa pun, selamat mengundi diucapkan kepada student PBU. Pilihla calon yang korang yakin & percaya. Insha Allah :)
Poster yang telah siap

Thanks guys!
p/s: Aku tidor tadi sampai tak sedar diri =_______=

0 response:

Post a Comment