Chapit Zulkefli: We are PNG Finest...

Monday, February 14, 2011

We are PNG Finest...

Penang Finest - Credits to Cypher Defect
What's up homie! Haha.. Rajin benar minggu ni aku update blog kan? Alright. Setelah lama planning dan Reza akhirnya kebah dari demam beliau, akhirnya kami berjaya jugak jalankan photoshoot yang bertemakan streets. So, muncul lah sesi fotografi kali ini iaitu Street Swagga Photoshoot yang ditaja oleh beliau. Sesi tersebut bermula pada pukul 4 petang, dan antara talent yang hadir ialah Nawie and Big TAR from Psycho Tribe, our beatbox champion, Shazet, Mady Bee, our new talent in the hood, and lastly, Chapit. Thats me :D

Ada banyak gambar lagi sebenarnya. Memandangkan masing - masing semua flatt. Penat bergambar dan bersembang sakan kat warung abu, siap Mady bawak videocam sekali untuk record sesi cypher & etc. Maka, memang havoc lah tadi dengan video bagai. Walau apa pun, kitaorang memang enjoy habis. Baru la tahu bagaimana seksanya dok posing depan camera (selama ni aku kerja shoot gambar orang je). Dan, jutaan terima kaseh kepada Reza cuz sudi luangkan masa untuk menembak, you're tha best man.

Esok aku ada kelas pukul 10. Test praktikal JAVA on 1400h. Dah penat. Nak tidoq. Esok sambung lagi. Dan baru aku teringat. Hari ni, genaplah setahun aku accident. Haha.. Memang tak leh lupa malam tu atas apa yang terjadi. Walau apa pun, aku tetap ingat semuanya. Thanks Allah. You already show me the way :)

p/s: nahmean!

0 response:

Post a Comment