Chapit Zulkefli: Hari - hari yang berlalu..

Sunday, March 6, 2011

Hari - hari yang berlalu..

Credits to CM Photography
Berlalu sudah seminggu dengan cepat tanpa kita sedari. Aku pun tak banyak nak cerita kali ni sebenarnya. Just gatal tangan nak update blog ni. Entry pun kadang kadang macam merepek je. Luahan hati macam orang sakit jiwa ha. Okay, berlalu sudah hari penyampaian watikah Jumaat tadi. So sabtu tadi aku attend lak Kursus Asas Fotografi - Anjuran Kelab Fotografi & Multimedia Politeknik Balik Pulau. Dan, sepertimana yang student tahu, sudah semestinya orang kuat fotografi kat PBU ni tak lain tak bukan si Ahmad Benyamin ni la. Sebagai seorang sahabat dan juga rakan sekerja, aku datang gak pagi tu walaupun agak lambat sikit. Maklumlah. Hari minggu. Penat hari Jumaat tu tak habis lagi. Hehe..

Ahmad Benyamin memberi penerangan kepada para peserta
Dari kursus serba ringkas ni, alhamdulillah. Aku dapat la improve beberapa knowledge tentang fotografi dan tengok demostrasi macam mana nak buat light painting. Ye la, kan malam sebelum sebelum tu ada kat tv3 tunjuk. Aku lak dah berapa lama tak tengok tv. So memang out of date la aku ni sekarang. Tahniah kepada Ben cuz dapat jalankan kursus tu dengan jayanya. Special thanks jugak kepada Ijan, Bomb, Chi'ah, Fiza, Kak Sue dan Wan cuz datang pada hari tu. Terutama kepada Wan & Chi'ah yang sudi hadir walaupun halfday. Yang penting kita bagi semangat buat Ben ni :D

Okay. Itu saja yang aku nak cerita. gambar - gambar untuk majlis tu aku malas nak upload. Serta event lain pon macam tu jugak. Esok ada test Java. Yayyyyyyyyy *sarcasm on

2 response:

chot ok..! said... Best Blogger Tips

nak join,nk join..
bstnya..:)

Chapit Zulkefli said... Best Blogger Tips

@chot ok..! Jom3 ;)

Post a Comment